Servei Tècnic Informàtic per Control Remot

Servei-Tècnic-Informàtic-a-Distància

SERVEI TÈCNIC INFORMÀTIC PER CONTROL REMOT

Si disposa de connexió a Internet a través del nostre Servei Tècnic Informàtic per Control Remot podem solucionar tots els problemes del seu ordinador com si el nostre tècnic estigués al seu domicili o empresa.

Des PC10 Serveis Informàtics, un tècnic informàtic es connecta al seu ordinador mitjançant un programari que permet el control remot de forma totalment segura, resolent qualsevol problema o incidencia.Este servei tècnic informàtic a distància per control remot que li oferim, és la forma de suport informàtic més eficient, econòmic i ràpid que les formes de suport tradicionals presencials. No són necessaris desplaçaments al seu domicili o empresa, uns segons després de rebre la seva trucada o WhatsApp, estem solucionant el seu problema o incidencia.Trabajamos de forma professional i transparent. En tot moment, vostè podrà veure a la pantalla el treball que li està realitzant el tècnic informàtic.

Windows-&-Mac

ASSISTÈNCIA REMOTA PER MAC           ASSISTÈNCIA REMOTA PER WINDOWS

COM FUNCIONA?

Es posa en contacte amb nosaltres per Telèfon / WhatsApp: 609 32 77 66 la seva trucada o missatge serà atesa per un tècnic informàtic que li guiarà en la instal·lació del programari que permeti el control remot. Si la incidència no es pot resoldre mitjançant accés remot li oferirem un pressupost de reparació in situ.

SEGURETAT

El programari que s’instal la a l’ordinador, quan s’inicia genera de forma automàtica una ID i una contrasenya per establir una connexió remota de forma segura entre el seu equip i el nostre. La màxima qualitat pel que fa a seguretat, és a dir, la qualitat de la banca electrònica. L’intercanvi de claus públiques / privades RSA i el xifrat de sessió AES-256 garanteixen que absolutament ningú pugui veure els seus datos.Deberá indicar-nos la ID i la contrasenya per poder accedir al seu ordinador. Un cop li haguem solucionat el problema es tanca sessió i per seguretat la contrasenya queda invalidada.Si per algun motiu necessités que tornéssim a connectar novament al seu ordinador el programari tornarà a generar una nova contrasenya que haurà de tornar a comunicar-nos.

AVANTATGES D’UTILITZAR AQUEST SERVEI

1. Rapidesa: No cal que esperi a que el tècnic es desplaci al seu domicili.
2. Econòmic: S’estalvia tots els costos que suposen el desplaçament.
3. Còmode: No ha de preocupar d’atendre al tècnic al seu domicili o empresa. Li solucionem el problema o la incidència a distància. Vostè tria l’horari que millor li convingui.
4. Fàcil: Amb executar un programa en el seu equip ha prou.
5. Assegurança: Necessitem la seva confirmació i ens ha de donar una contrasenya que el programa genera de forma automàtica i aleatòria per poder accedir al seu equip cada vegada que s’executa.

PREU DEL SERVEI

Assistència remota a partir de 29 € / sessió (IVA no inclòs)

La durada de la sessió serà fins a la total reparació de la incidència.

FORMES DE PAGAMENT

PayPal.

Transferència bancària.

Consultar altres formes de pagament.

REQUISITS NECESSARIS PER CONTRACTAR AQUEST SERVEI

Que el seu ordinador arrenqui.
Que es pugui connectar a Internet.

ALGUNS DELS PROBLEMES O INCIDÈNCIES QUE PODEM SOLUCIONAR AMB AQUEST SERVEI:

Neteja de virus, spyware i malware, instal·lació d’antivirus, optimització de Windows, optimització de mac, eliminació d’elements emergents, eliminació de finestres emergents de publicitat, recuperació de dades, instal·lació de drivers i controladors, instal·lació de tallafocs firewall, còpies del disc dur, còpia i suport dels seus arxius, documents, etc.

En utilitzar aquest servei reconeix haver llegit i acceptar els termes i condicions del servei a l’apartat de Avís legal.

Les tarifes poden estan subjectes a canvis en qualsevol moment, amb o sense previ avís.

Abrir chat
1
Hola👋, si necesitas algo estamos por aquí para charlar por WhatsApp, no te quedes con la duda😛
Powered by