Recuperació de dades

reparaciondedatos

Recuperació de dades

A PC10 Serveis Informàtics comprenem la importància que tenen els arxius per als nostres clients, tant si es tracta d’una empresa, un estudiant o un aficionat a la fotografia, per això oferim el servei de recuperació de dades al millor preu.

Recuperem dades de tots els discos durs, d’ordinadors portàtils i de sobretaula, dispositius extraïbles i RAID de múltiples discos.

PC10 Serveis Informàtics ofereix el seu servei de recuperació de dades i li recuperarà els seus records o documents importants per a Vostè o el seu negoci, amb la màxima efectivitat i discreció.

Ràpid i eficaç, sol·liciti pressupost sense compromís per a la recuperació de dades del seu disc dur o dispositiu extraïble a través del nostre telèfon del servei de recuperació de dades:

657 131 911

Oferim servei professional de recuperació de dades:

– Zones de Tarragona:

Riuclar, Parc Riuclar, La Floresta, Icomar, Bonavista, Torreforta, La Granja, Campclar, El Pilar, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Llevant, Serrallo, etc.

– Altres zones de la Província de Tarragona:

Cunit, Valldemar, Costa-Cunit, La Gornal, Bonastre, Roda de Berà, Cubelles, Vilanova i la Geltrú, l’Arboç, Banyeres de Penedès, Llorenç de Penedès, la Bisbal de Penedès, Sant Jaume dels Domenys, el Vendrell, Nou Vendrell, les Pedreres, Coma-ruga, Francàs, Sant Vicenç de Calders, Sant Salvador, Bellvei, Calafell, Calafell Parc, El Mas Mel, la Papiola, Albinyana, Santa Oliva, Segur de Calafell, el Castell de Montornès, la Pobla de Montornès, Creixell, Torredembarra, Altafulla, Ferran, La Riera de Gaià, la Nou de Gaià, Les Roquetes, Sitges, Sant Pere de Ribes, La Múnia, Sant Mararida i Els Monjos, Viafranca del Penedès, Monnars, el Catllar, Tarragona, Constantí, la Canonja, la Pobla de Mafumet, el Morell, Vila-seca, Salou, Reus, Cambrils i voltants.

– Zones de recuperació de dades en la Província de Barcelona:

Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles, Les torres, Puigmoltó, Les Roquetes, Vilanoveta, Vilanova i la Geltrú, Can Macià, Les Roquetes del Garraf, Els Cards, La Ràpita, Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i els Monjos i rodalies.

Abrir chat
1
Hola👋, si necesitas algo estamos por aquí para charlar por WhatsApp, no te quedes con la duda😛
Powered by