Suport Apple

iMac

PC10 SUPORT TÈCNIC APPLE

Servei Tècnic de reparació de productes APPLE

LI oferim soport Apple. Reparem el seu Mac, iMac, MacBook, Mac Mini, iPad, o iPhone de forma fàcil, ràpida i econòmica.

A PC10 som tècnics degudament formats i especialitzats en microinformàtica.

Si necessita reparar el seu Apple una vegada ha expirat la garantia, fins i tot si el seu model està descatalogat, està en el millor lloc possible. Estalviï temps i diners i beneficiï de la nostra TRANSPARÈNCIA, EFICÀCIA I MAXIMA GARANTIA.

¡CONTACTE AMB NOSALTRES! Resoldrem els dubtes immediatament i li donarem el millor servei de suport tècnic enproductes Apple.

Mai fem distinció entre clients grans i petits, per a nosaltres donar un servei tècnic de qualitat és la nostra raó de ser, el que ens fa estar al capdavant en el Servei tècnic de reparació de productes Apple.

REPARACIÓ IMAC, MACBOOK O MAC MINI

Alguns dels serveis de suport tècnic Apple que podem oferir-li:

Substituïm el disc dur de sèrie per un disc dur SSD per poder arrencar en segons, solucionem problemes d’escalfament, substituir vidre de la pantalla, ampliar la memòria RAM, manteniment i neteja, recuperar dades, reparar placa base, instal·lar sistema operatiu, canviar processador , reparar pantalla completa, reparar targeta gràfica …

REPARACIÓ IPAD

Reparem íntegrament qualsevol avaria del seu iPad, la pantalla tàctil, display, arreglem connectors de càrrega dades, la carcassa, la càmera, botons de home, volum, power, augmentar la capacitat de la memòria del seu iPad …

REPARACIÓ IPHONE

Reparem el seu iPhone de manera professional, mimant fins a l’últim detall. Fem servir pantalles i vidres de la màxima qualitat. Si se li ha trencat el seu telèfon iPhone està en el lloc indicat.

PC10 Recollida gratuïta a domicili

RECOLLIDA GRATUÏTA A DOMICILI O EMPRESA:

Per a la seva total comoditat, recollim l’equip al seu domicili o empresa de forma gratuïta i li tornem reparat.

Sigui on sigui, recollim la seva iMac, MacBook, Mac Mini, iPad, o iPhone a través del nostre servei de recollida professional en totes les províncies d’Espanya.

Aquest mateix dia arriba a les nostres dependències i queda assignat a un dels nostres tècnics, de manera que cada dispositiu és únic i podrà rebre un seguiment del producte de forma personalitzada.

Un cop verificat, passem a la reparació i després de superar els nostres test de qualitat, procedim a l’enviament perquè pugui seguir gaudint del seu ús sense preocupar-se de res doncs romandrà sota la nostra garantia de 6 mesos.

Abrir chat
1
Hola👋, si necesitas algo estamos por aquí para charlar por WhatsApp, no te quedes con la duda😛
Powered by