Serveis informàtics per Empreses

servicioempresasServicios informáticos para Empresas

Serveis informàtics per Empreses

Oferim els nostres serveis informàtics per a empreses al millor preu del mercat i amb la millor garantia de qualitat. Altres empreses de la zona ja gaudeixen dels nostres serveis informàtics per a empreses.

L’estat del seu equipament informàtic és vital per al seu negoci. Els equips informàtics han de ser ràpids, estar al dia, lliures d’errors i amb la seguretat adequada. Confieu seus equips, xarxes i servidors perquè pugui dedicar tot el seu temps al seu negoci.

Llibertat total, amb els nostres serveis informàtics per a empreses pagui una quota fixa i predictible, sense sorpreses. Com més estable aconseguim que funcioni el seu sistema informàtic millor per a tots.

Si en aquests moments té un problema o incidència i necessita una intervenció ràpida, li podem oferir el nostre servei tècnic informàtic per control remot sense necessitat que esperi que el tècnic es desplaci a la seva empresa, estalviant els costos que suposa el desplaçament, amb la comoditat de despreocupar-se de atendre’l i de forma totalment segura i fiable.

Pàgines web de clients

A PC10 volem tenir a tots els nostres clients satisfets amb els nostres serveis i productes, per això en finalitzar un projecte realitzem un seguiment personalitzat per garantir el millor servei.

Aprofitem l’oportunitat per agrair profundament a tots els nostres clients (empreses i particulars) la preferència que han mostrat per la nostra empresa. El seu suport ens fa cada dia millorar i augmenta el nostre compromís amb la seva satisfacció a través dels nostres serveis.

Volem comunicar també, que estem complaguts de servir-los. Esperem satisfer sempre les seves necessitats amb la millor qualitat a través del millor servei.

No oblidi que Vostè és el més important per a nosaltres.

Aquests són alguns dels nostres clients:

Cliente-PC10-Alberto-Pino

Alberto Pino – Xemeneies i Barbacoes

Empresa familiar especialitzada en la fabricació i instal·lació de xemeneies, barbacoes i estufes des de 1983.

El nostre objectiu és aconseguir la millor qualitat en els nostres fabricats, oferir garantia a les nostres instal·lacions i donar el millor servei en la venda i postvenda.

http://www.albertopino.com/

Cliente-PC10-Star-wappas

star wapp@s – Centre d’Estètica

Som el teu centre d’estètica i benestar al Vendrell.

Aquí trobaràs a Antonia Villalba, propietària del centre, esteticista professional des de fa més de 25 anys i altres professionals molt ben qualificats, que componen l’equip, disposats a atendre.

http://www.starwappas.com/

Client-PC10-snik

Snik Comunicació – Estudi de diseny 

A Snik Comunicació posem tota la nostra imaginació, experiència, creativitat, coneixements tècnics, estratègies SEO i intuïció al servei de la teva empresa i les teves campanyes. Perquè creiem en la comunicació eficaç, en tractar cada campanya com a única, valorant totes i cadascuna de les seves implicacions i els diferents punts de vista.

http://www.snikcomunicacion.es/

Client-PC10-acasa

acasa – Serveis Socials

acasa és una empresa de serveis de caràcter social adreçada a famílies o persones que tenen dificultats per valer-se per si sols. L’objectiu de l’empresa és restablir el benestar físic, psíquic i / o social mitjançant un programa individualitzat de caràcter preventiu assistencial i / o rehabilitador. Contribuint a que les persones puguin viure a casa seva mentre sigui possible.

http://acasaserveis.com/

Cliente-PC10-Vanessa-Duque

Vanessa Duque – Cadena de Boutiques de Moda

Des de combinable roba casual, fins als vestits més elegants, vostè trobarà les últimes tendències que li permetrà gaudir de la moda. Boutiques a Tarragona i El Vendrell.

Per fer això, fem un èmfasi especial en la qualitat de la roba, la perfecció d’acabat, la bellesa dels materials i els talls i l’adequació del preu. A la nostra botiga trobarà la peça ideal que servirà per millorar la seva figura per a cada temporada.

http://www.vanessaduque.com/

Cliente-PC10-Belle-Photography

Belle Photography – Estudi fotogràfic

Es un proyecto joven que nace de la ilusión y de las ganas de seguir aprendiendo.

Cada una de nuestras sesiones es el reflejo de esta ilusión y del cariño con el que nos enfrentamos a este proyecto. Hemos querido hacer de nuestro estudio un rincón donde sentirse a gusto, grandes y pequeños, creando armonía y ambientes acordes a cada tipo de sesión.

http://bellephotography.es/

Client-PC10-Finques-Garbi

Finques Garbí – Serveis Immobiliaris

Situats al centre comercial del Passeig Marítim de Calafell Platja. Estem especialitzats en tot tipus de serveis immobiliaris, vendes, lloguers, taxacions …

En finques Garbí rebrà un tracte personal i cordial, sempre vetllant pel seu futur. Ens avalen més de vint anys al seu servei.

http://www.finques-garbi.com/ca/index

Instal·lacions-Bermejo

Instal·lacions Bermejo – Serveis de reparació i manteniment

A INSTAL·LACIONS BERMEJO som una empresa fiable i moderna especialitzada en instal·lacions elèctriques, fontaneria, gas, i calefacció. Per aquest motiu, a banda de donar importància a la tècnica d’avantguarda i a una realització sense dificultats dels seus projectes, també donem un assessorament ampli i senzill.

http://www.instalacionesbermejo.com/

Abrir chat
1
Hola👋, si necesitas algo estamos por aquí para charlar por WhatsApp, no te quedes con la duda😛
Powered by