PC10

Qui som

PC10 Serveis Informàtics

Som una empresa especialitzada en servei tècnic i manteniment d’equips i sistemes informàtics, muntatge d’ordinadors a mida, comercialització i distribució de productes informàtics, botiga d’informàtica, desenvolupament d’aplicacions informàtiques i solucions a Internet. Oferint una solució global a empreses, professionals, administracions i usuaris particulars.

El nostre objectiu és satisfer-amb el nostre treball, mantenint la relació comercial. Ens importen els nostres clients, per això, li oferim un servei professional, sense costos ocults, amb transparència i eficàcia.

ELS NOSTRES COMPROMISOS:

DIAGNÒSTIC I PRESSUPOST GRATUÏT:

Realitzem el diagnòstic i el pressupost, sense compromís.

Reparem equips que molts donen per irreparables, estalviant-li el cost d’haver de comprar un de nou.

MILLOR PREU GARANTIT:

Si no es pot realitzar la reparació, no li cobrem.

DATA DE REPARACIÓ GARANTIDA:

En el 95% dels casos, les reparacions es lliuren en menys de 24 hores.

GARANTIA DE SATISFACCIÓ:

Oferim una garantia de 6 mesos en mà d’obra en totes les reparacions.

Per als equips o components nous, la garantia i les seves condicions són les que marca el distribuidor o fabricant.

Li assegurem la millor qualitat al millor preu.

diagnostivo-presupuesto-gratisgarantia-reparacionGarantia-de-satisfaccionMejor-precio-garantizado

 

Oferim els nostres serveis a:

El Vendrell, Nou Vendrell, Les Pedreres, Coma-ruga, Francàs, Sant Vicenç de Calders, Sant Salvador, Bellvei, Calafell, Calafell Parc, El Mas Mel, La Papiola, Albinyana, Santa Oliva, Segur de Calafell, Cunit, Valldemar, Costa-Cunit, La Gornal, Bonastre, Roda de Berà, Cubelles, Vilanova i la Geltrú, L’ Arboç, Banyeres de Penedès, Llorenç de Penedès, La Bisbal de Penedès, Sant Jaume dels Domenys, El Castell de Montornès, La Pobla de Montornès, Creixell, Torredembarra, Altafulla, Ferran, La Riera de Gaià, La Nou de Gaià, Les Roquetes, Sitges, Sant Pere de Ribes, La Múnia, Santa Mararida i Els Monjos, Viafranca del Penedès, Monnars, El Catllar, Tarragona, Constantí, La Canonja, La Pobla de Mafumet, El Morell, Vila-seca, Salou, Reus, Cambrils y alrededores.

Els serveis oferts pel nostre Servei Tècnic en aquesta web o botiga d’informàtica, oficialment no estan certificats o avalats per cap fabricant o organització oficial. Els noms de productes, marques o logotips només serveixen per identificar els fabricants dels equips a reparar, no sent els mateixos propietat d’aquest Servei Tècnic.

Abrir chat
1
Hola👋, si necesitas algo estamos por aquí para charlar por WhatsApp, no te quedes con la duda😛
Powered by