Ordinadors a mida

Ordinadors a mida

PC10 Serveis Informàtics ofereix a tots els seus clients la possibilitat de comprar ordinadors i servidors a mida, de manera que s’adaptin al pressupost i necessitats de cada client. Realitzem tot tipus de muntatges: des d’ordinadors bàsics per a ús domèstic i en oficines, fins a ordinadors d’alt rendiment, passant per l’acoblament de servidors amb base Intel.

A PC10 Serveis Informàtics muntem els nostres ordinadors utilitzant components de primera qualitat i dels millors fabricants del mercat. Els nostres ordinadors són testats durant 24 hores després d’haver-los acoblat, utilitzant programes de diagnòstics molt avançats, els quals comproven el funcionament òptim de tots els components, sotmetent-los a processos que utilitzen al màxim tots els recursos disponibles. La finalitat d’aquestes proves és detectar possibles fallades en els components, problemes de configuració o rendiment, els quals són resolts en el nostre taller abans de ser lliurat l’equip al client final. Amb això garantim ordinadors lliures d’errors i amb uns índexs d’avaria pràcticament nuls.

Cuidem al màxim l’acabat tant exterior com interior dels nostres ordinadors i es configura amb detall tot el maquinari per aconseguir el major rendiment. El resultat de tot això són ordinadors a mida fets a la mesura de les necessitats de l’usuari per un preu molt competitiu, amb les majors garanties de qualitat i un excepcional servei post-venda. Estem tan segurs dels nostres ordinadors que oferim garantia in-situ per tots els nostres ordinadors.

Ordenador a medida

Abrir chat
1
Hola👋, si necesitas algo estamos por aquí para charlar por WhatsApp, no te quedes con la duda😛
Powered by