Eliminació de Virus i Malware

Eliminación de Virus y Malware

Eliminació de Virus i Malware

En algun moment, en major o menor mesura, es pot patir l’atac o invasió de virus, programes espia, malware o programari maliciós o malintencionat.

 Els programes escombraries malintencionats simplement molesten, surten finestres en navegar, canvien el cercador per defecte o la pantalla inicial o t’ho substitueixen per una altra, etc. Altres aplicacions són més serioses i nocives, obren portes posteriors de seguretat per obtenir la nostra informació, bloquegen la connexió a internet i no permeten navegar, inutilitzen l’antivirus, recopilen informació important i privada, modifiquen el Sistema Operatiu perquè no es pugui accedir o treballar . Amb el temps han anat evolucionant i els cyberdelincuents els utilitzen per lucrar-se a costa dels usuaris d’ordinadors infectats (Cryptolocker).

Cada dia hi ha mes virus, programes malware, programari maliciós, programes espia (Spyware), troians, cucs, adware, etc.

És una tasca impossible que un usuari d’ordinador pugui fer una neteja completa i eliminar aquestes infeccions d’una manera satisfactòria. En no ser fàcil d’eliminar-los, amb el temps s’estenen en forma de teranyina, infectant o substituint arxius del SO, es repliquen, canvien la forma d’actuar, es multipliquen i cada vegada el problema és més gran. En moltes ocasions l’ordinador no arrenca o va molt lent a causa d’aquests programes que s’executen en segon pla i ocupen tots els recursos (processador, memòria RAM, ample de banda).

En PC10 disposem dels coneixements i dels programes de pagament més actualitzats per a aquest tipus de neteges, desinfecció i eliminació de virus i malware.

Si tens problemes amb l’ordinador sobretaula o portàtil, oferim un servei professional a empreses i pimes, domicilis particulars, a les nostres instal·lacions o a través de control remot. Per motius puntuals d’excés de treball, t’agrairem sol·licitar cita prèvia per poder atendre’t personalment i poder-te dedicar tot el temps que necessitis.

Eliminación--de-Virus-y-Malware

Virus malware que té per objecte alterar el normal funcionament del PC, habitualment, reemplacen arxius executables per altres infectats amb el codi d’aquest.

Spyware és un programa que sense el nostre coneixement, recull la nostra informació i la transmet a tercers.

Adware mostren publicitat contínuament en el navegador, sent molt difícil la seva desinstal·lació.

Keylogger és un programari que registra les pulsacions realitzades en el teclat, per a posteriorment enviar-les a tercers a través d’internet i obtenir informació personal o privada de l’usuari (claus d’accés, comptes bancaris …).

Backdoor seqüència especial dintre del codi de programació, mitjançant la qual es poden evitar els sistemes de seguretat de l’algoritme per entrar-hi (porta del darrere).

Troià programa perillós disfressat normalment d’una aplicació o joc, aparentment inofensiu, dissenyat per fer canvis en el SO i esborrar arxius al seu antull.

Cryptolocker Troià molt perillós (ransomware) xifra arxius emmagatzemats en discos locals i en unitats de xarxa usant criptografia de clau pública RSA, guardant-se la clau privada en els servidors del malware. Mostra un missatge en pantalla, oferint desxifrar o desencriptar els arxius al realitzar un pagament abans d’una data límit a través de Bitcoin o amb vals pre-pagament. En eliminar el malware, els arxius romanen xifrats, la clau privada es considera gairebé impossible de desxifrar.

Recomanem no pagar el rescat que demanen perquè d’aquesta manera els esteu finançant i no és segur que després de pagar us desencripten els arxius.

Cryptolocker-correosRescate

 ATENCIÓ:

A PC10 podem eliminar i desinfectar el VIRUS DE CORREUS (Cryptolocker) i DESXIFRAR tots els arxius ENCRIPTATS.

Garantit!!!!

En cas de no poder-ho fer no cobrem.

Abrir chat
1
Hola👋, si necesitas algo estamos por aquí para charlar por WhatsApp, no te quedes con la duda😛
Powered by