Descàrrega de programes

En aquesta secció podrà realitzar la descàrrega de programes i eines que li seran útils per instal·lar al vostre ordinador de forma gratis i lliure de virus.

DESCÀRREGA DE PROGRAMES PER CONTROL REMOT

TeamViewerMac

Versión completa de TeamViewer – Mac

TeamViewer és un programa de control remot. Mitjançant el seu permís, es pot accedir al seu ordinador i poder treballar-hi, bé sigui per a instal·lar algun programa, solucionar problemes o incidències, o bé transferir arxius necessaris al seu ordinador. En aquest enllaç podrà descarregar la versió complerta per a Mac des de la pàgina oficial.

boton_decarga_gratuita_PC10

__________________________________________________________________________________________

teamviewer-Windows

Versión completa de TeamViewer – Windows

TeamViewer és un programa de control remot. Mitjançant el seu permís, es pot accedir al seu ordinador i poder treballar-hi, bé sigui per a instal·lar algun programa, solucionar problemes o incidències, o bé transferir arxius necessaris al seu ordinador. En aquest enllaç podrà descarregar la versió complerta per a Windows des de la pàgina oficial.

boton_decarga_gratuita2_PC10

Vídeos d’introducció

Comprovi lo fàcil que és començar a utilitzar TeamViewer:

Play Vídeo

__________________________________________________________________________________________

CCleaner_Windows_PC10

CCleaner és una aplicació de codi tancat, que té com a propòsit millorar el rendiment de qualsevol equip que executi Windows mitjançant l’eliminació dels arxius innecessaris i les entrades invàlides del registre de Windows. En aquest enllaç podrà descarregar la versió completa per a Windows des de la pàgina oficial.

decarrega-ccleaner-Windows-PC10

Abrir chat
1
Hola👋, si necesitas algo estamos por aquí para charlar por WhatsApp, no te quedes con la duda😛
Powered by