PC10

Nuestros servicios

Servei Tècnic Ordinador

Reparem el seu ordinador de sobretaula i li solucionem qualsevol problema del S.O., software o hardware. Les nostres reparacions estan garantides per un període de 3 mesos a la mà d’obra.

Servei Tècnic Portàtils

Reparem el seu ordinador portatil i li solucionem qualsevol problema del S.O., software o hardware. Les nostres reparacions estan garantides per un període de 3 mesos a la mà d’obra.

Servei Tècnic Empreses

L’estat del seu equipament informàtic és vital per al seu negoci. Els equips informàtics han de ser ràpids, estar al dia, lliures d’errors i amb la seguretat adequada. Confieu seus equips perquè pugui dedicar tot el seu temps al seu negoci.

Avaries Informàtiques i Urgències

Si desitja organitzar i utilitzar els seus recursos informàtics d’una manera eficient i el seu equip presenta algun dels problemes que expliquem en aquesta web, contacti amb nosaltres, podem ajudar-li.

Recuperació de Dades

En PC10 comprenem la importància que tenen els arxius per als nostres clients, ja es tracti d’una empresa, un estudiant o un afeccionat a la fotografia, per això oferim el servei de recuperació de dades al millor preu.

Control Remot

Un tècnic informàtic es connecta al seu ordinador mitjançant un programari de forma totalment segura, resolent qualsevol problema o incidència. És la forma de suport informàtic més eficient, econòmic i ràpid que les formes de suport tradicionals presencials.

logoHP_min
Acer-logo
AMD-logo
apple-logo
asus_logo_black
avg_logo
Abrir chat
1
Hola👋, si necesitas algo estamos por aquí para charlar por WhatsApp, no te quedes con la duda😛
Powered by